Nederlands (België)
Zoeken:


geschiedenis

Nederland
In 1995 richt Rien Stas, samen met zijn broer André, STAS picture hanging systems op in Nederland. Het assortiment groeit snel en de innovaties op het gebied van schilderij ophangsystemen vervullen duidelijk een behoefte in de markt want ze zijn vanaf de start een doorslaand succes! STAS innoveert vanuit de filosofie: voor iedere situatie een passende oplossing.

België
In 1998 werd STAS ophangsystemen bvba opgericht door Huub Stas. Na omstreeks een jaar prospecteren kwam er eindelijk een beloning voor zijn inspanningen, een grote order van het Europees Parlement en kort daarna een order van  DHL Belgium. Voor Huub was dit een duidelijk signaal “als dergelijke ondernemingen het interessant vinden, dan zal de rest snel volgen”. Dit heeft geresulteerd in een onderneming die zich in België marktleider mag noemen en ook in Luxemburg één van de grotere spelers op de markt is. Inmiddels zijn er door heel België STAS Dealers waar men terecht kan voor de aankoop van de STAS producten.

Algemeen
De slimme ophangoplossingen zijn veelal gepatenteerd en STAS sleept diverse prijzen in de wacht. Niet alleen in België en Nederland zijn we succesvol, ook wereldwijd maken we naam en exporteren we naar meer dan 50 landen in de wereld! STAS is inmiddels, met dank aan al onze afnemers, sterk gegroeid. Ook de komende jaren blijven we innoveren!

EXPOWAND BEN DERKS